ticket info

Welke tickets zijn er beschikbaar? 

Alle beschikbare tickets zijn hier te vinden.

Op vrijdag 3 juni 2022 is er gratis toegang. Let op: vol = vol.
Daarvoor is geen ticket nodig, maar met een King Combi (vr+za+zo) heb je gerandeerd toegang. 
Crowdfunding King Ticket houders en Legend Tickets hebben dan ook gegarandeerd toegang. 

Zijn er ook VIP-tickets beschikbaar?

Voorlopig zijn er geen VIP-tickets beschikbaar in de reguliere verkoop. Neem contact op met partners(at)bluespeer.be indien u interesse heeft in een samenwerking.

Toegang voor kinderen?

Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang tot het festivalterrein. De enige voorwaarde is dat deze gehoorbescherming dragen en begeleid worden door een volwassene.

Legend of King deal crowdfunding mei 2021?

De Buddies die in 2021 het festival steunde door een Legend Deal aan te kopen krijgen levenslang toegang tot Blues Peer georganiseerd door BRBF vzw. 
Een Legend Ticket is persoonsgebonden. Aan de ingang wordt de identiteitskaart naast de voucher gevraagd.  Legends ontvangen jaarlijks een nieuwe voucher op naam.
De food & drink voucher (Legend, King & Buddy) en camping ticket (King) die bij de crowdfunding deal waren inbegrepen, werden toegestuurd in de mail met het ticket van Tickoweb.

Het goodie pakket kan afgehaald worden op het festivalterrein tijdens Blues Peer 2022.

Ticket omruilen?

Tickets kunnen niet ingeruild worden bij de festivalorganisatie. 
Maak gebruik van Ticketswap.com om je ticket eventueel door te verkopen. 
Vragen i.v.m. de Legend en King tickets van de crowdfunding 2021 kunnen rechtstreeks gesteld worden via tickets(at)bluespeer.be.

Ticket verloren?

Wanneer je een ticket of de code op het ticket verliest, moet je een nieuw ticket kopen. Tip: je tickets zijn digitaal terug te vinden in je mailbox of ticket-wallet. 
De organisatie van Blues Peer, de partners en vrijwilligers zijn niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of ongevallen. 
De organisatie van Blues Peer is niet verantwoordelijk voor gevolgen van onvoorziene weersomstandigheden of overmacht.


vervoer en parkeren

Waar ligt Blues Peer 2022? 

Adres GPS: Deusterstraat 78, 3990 Peer, België.

Met de fiets?

Zie www.fietsnet.be om de meest aangename fietsroute uit te stippelen naar Blues Peer. We bevinden ons vlakbij knooppunt 03 van het toeristisch fietsroutenetwerk Limburg (de blauwe plaatjes). 
Er is een ruime fietsenstalling voorzien, vlak bij de ingang van het festivalterrein: gratis, niet overdekt, onbewaakt, dus voorzie zeker een goed fietsslot.

Met het openbaar vervoer?

Zie www.delijn.be voor de diensteregelingen van de bussen. 
Het festivalterrein bevindt zich op 1500m van de bushalte ‘Pol Kip’. 

Met de auto? 

Volg de bewegwijzering wanneer je Peer nadert. 
Er is voldoende parking voorzien op wandelafstand van het festivalterrein. De festivalorganisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of schade.
De parking is betalend per voertuig: €11 voor één dag of €21 voor 3 dagen.
Tegen foutparkeerders wordt streng opgetreden door de politie.


festivalweide

OPENINGSUREN FESTIVALWEIDE

- vrijdag 3 juni 2022: 18u30 - 02u00
- zaterdag 4 juni 2022: 13u30 - 02u00
- zondag 5 juni 2022: 13u30 - 01u00

AFVAL EN DUURZAAMHEID

Omdat het festival gelegen is in een bijzondere natuurlijke omgeving is het van groot belang dat het zoveel mogelijk afvalvrij wordt gehouden. Dit geldt voor het festivalterrein, parkings en de camping.

Glas, blik, plastic flessen, kartonnen drankverpakkingen worden absoluut niet toegelaten op het festivalterrein. Gelieve zelf geen eten en / of alcoholische dranken binnen te brengen. Er is een groot catering aanbod op het festivalterrein. De prijzen zijn democratisch.

Blues Peer wordt georganiseerd in een groen kader, vuurtjes worden niet toegelaten. 

VREEMDE VOORWERPEN 

De bezoekers kunnen aan de ingang worden gefouilleerd. Degene die zich daar niet aan onderwerpt kan de toegang worden geweigerd. Stoeltjes, stokken, scherpe voorwerpen en andere gevaarlijke voorwerpen zijn verboden. Niet toegelaten zijn voorwerpen die geluid produceren zoals muziekinstrumenten, toeters, … 

Eigen stoeltjes zijn dus ook niet toegelaten op de festivalweide. Er worden voldoende zitgelegenheden (+500) voorzien op het terrein.

DIEREN

Honden en overige huisdieren zijn niet toegelaten op het festivalterrein en de camping. Blindengeleide- en assistentiehonden zijn uiteraard wel welkom. 

TOEGANKELIJKHEID

Mensen met een handicap zijn van harte welkom.
Blues Peer levert extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap en rolstoelgebruikers.

- Op het festivalterrein en op de camping zijn er aangepaste toiletten voorzien.
- Er zijn parkeerplaatsen voorbehouden op de bezoekersparking. 
- Blindengeleidehonden en assistentiehonden worden toegelaten op het festivalterrein.

Meer informatie of hulp nodig? Stuur een e-mail naar welcome@bluespeer.be

GEHOORBESCHERMING

Oordopjes zijn tijdens het festival gratis te verkrijgen aan de ingang en aan elke drankenstand.

EHBO

Op het terrein is er permanentie voorzien van de medische hulpdiensten. Bij ongevallen kan je je wenden tot hen.


camping

Een campingticket geeft je toegang tot de camping op 3 – 4 – 5 juni 2022 .

Openingstijden camping: van vrijdag 3 juni 2022 om 12.00h tot maandag 6 juni 2022 om 11.00h. 

De toegangsprijs voor de camping bedraagt €16 per persoon, ongeacht de verblijfswijze ( tent, mobilhome, camper,...). Voor een mobilehome betaal je parkeergeld. Er zijn geen personenwagens toegelaten op de camping, die dienen te parkeren op de parking, met geldig parkeerticket. 

Alleen mensen met een campingbandje hebben toegang tot de camping.
Het omwisselen van je campingticket voor een campingbandje gebeurt bij de ingang van de camping.

 

ONTBIJT

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni wordt er een heerlijk ontbijt aangeboden op de camping. Hiervoor koop je best op voorhand een voucher via de ticketpagina. Dit ontbijt is ook beschikbaar voor niet-kampeerders. 

Openingsuren ontbijt: 9.00u tot 10.30u

FACILITEITEN


De camping is bemand en ligt op wandelafstand van het festival.

Er wordt een zone voorzien voor tenten en een zone van mobilehomes en caravans. Geen reservatie nodig. 

Er is geen elektriciteit voorzien voor de standplaatsen. Er zijn geen oplaadpunten voorzien.

SANITAIR


Op de camping zijn gratis toiletten aanwezig. Gebruik deze en laat wildplassen achterwege uit respect voor je medekampeerders. Ook zijn er douches aanwezig.

GROEN


Bij de camping ingang kun je een vuilniszak halen om al je afval in te deponeren. Deze kunnen vol worden ingeleverd bij het inleverpunt op de camping.

REGELS


Dieren, glas, scherpe voorwerpen, wapens, drugs, lachgas of andere voorwerpen die door de organisatie als gevaarlijk worden gezien zijn verboden op de camping. Op de camping is het wel toegestaan om tot aan een maximum van 10 liter eigen drank mee te nemen in plastic flessen en/of blikken. Het meebrengen van eten is toegestaan.

Om veiligheidsredenen zijn generators, gasflessen, gasbranders, open vuur en barbeques niet toegestaan op de camping. Er worden op een centrale en veilige plaats alternatieven voorzien.

Luide muziek wordt niet toegestaan, houd rekening met elkaar.
Illegaal kamperen is streng verboden.

Het is niet toegestaan eten en/of drinken in welke verpakking dan ook mee te nemen van de camping het festivalterrein op.


promo en pers

Promotie voeren?

Bij tijdelijk politiereglement is het zowel op als rond het festivalterrein (parking, camping,...) verboden te afficheren en te flyeren. De politiediensten zullen hier streng op toe zien.
Blues Peer voorziet voor collega organisatoren wel in een aantal goede alternatieven opdat op een kwaliteitsvolle manier promotie kan gevoerd worden richting de bezoekers over de 2 dagen. Voor meer info kan u terecht op dit e-mailadres: communication(at)bluespeer.be. 

Aanvragen accreditatie?

Aanvragen voor accreditaties (press/fotografie/guest) kunnen ingediend worden tot 9 mei 2022 via communication(at)bluespeer.be. Aanvragen die later binnenkomen worden niet meer behandeld.
Blues Peer voorziet een beperkt aantal persaccreditaties, en maakt een selectie op basis van medium en bereik. Een aanvraag staat dus niet meteen gelijk aan toegang.

Onze partners

powered by