G-Roots Gospelkoor NL

zo 28 MEI — 13:35
Uptown!
Bio:


Wat goed is, hoef je niet te wijzigen, zo leerden ons onze intussen talrijke grijsmakende jaren, en dus vroegen we één van de revelaties van onze vorige editie dit jaar terug.

We hadden hier in Peer namelijk al jarenlang de gewoonte om op zondagmiddag onze tent om te toveren tot een gospelkerk, die niet zou misstaan in de zuidelijke Verenigde Staten. En met die goede gewoonte knoopten we in 2022 opnieuw aan, en nu dus opnieuw! Wie ‘Peer’ zegt, denkt onvermijdelijk ook aan goeie Black Gospel, en die krijgen we geserveerd door het topkoor uit Nederland, dat velen bij de vorige passage met verstomming sloeg.

Van Guus Meeuwis tot Anastacia, veel artiesten met goede oren deden al een beroep op de band die zijn naam alvast niet gestolen heeft. U bent verwittigd: dit wordt alweer ‘G-roots’, hoe u dat ook wil uitspreken!

 


We hadden hier in Peer jarenlang de gewoonte om op zondagmiddag onze tent om te toveren tot een gospelkerk, die niet zou misstaan in de zuidelijke Verenigde Staten. En met die goede gewoonte knopen we nu opnieuw aan! Geen Peer zonder goeie Black Gospel en die krijgen we geserveerd door een topkoor uit Nederland, dat vele gedaanten aanneemt en vele vormen belijdt. Je gelooft je oren én ogen niet, als je deze dames en heren hoort zingen.

Van Guus Meeuwis tot Anastacia, veel artiesten met goede oren deden al een beroep op de band die zijn naam alvast niet gestolen heeft. U bent verwittigd: dit wordt “G-roots”, hoe u dat ook wil uitspreken!

Laatst op Blues Peer:


2022

Onze partners

powered by